Om oss

Geas Plast Sweden AB

Geas Plast grundades 1945 och har sedan 1960 tillverkat plastgalgar i varierande storlekar och färger. Trägalgar importerar vi från någon av de två samarbetspartner som vi har i Kina. Metallgalgar kommer från Kina eller Tyskland. Non slip galgar kommer främst från Kina. Vi trycker på galgar efter kundens önskemål. Typ av tryck kan vara tampo tryck eller varmprägling. Till våra plastgalgar, som tillverkas här i Gislaved, så använder vi PS (Polystyren) som är återvinningsbart. Galgar kan alltså fås av återvunnet material. Vi håller alltid ett buffertlager av våra galgar så att leverans kan ske omgående. Vi har även assesoarer för butiker såsom konfektionspåsar, garderobsbrickor, storleksavskiljare och ställ. Geas Plast Sweden AB ägs och drivs sedan September 2015 privat av Thomas Persson.

Kontakta oss

Det är enkelt att komma i kontakt med oss. Fyll i formuläret nedan så svarar vi så fort vi kan. Vill du nå en specifik person så finns kontaktuppgifter under sidan Kontakta oss i menyn längst upp.

Tack! Oj! Något gick fel, Var god försök på nytt.

Offertförfrågan

Skicka en offertförfrågan snabbt & enkelt redan här på sidan. Fyll i formuläret så utförligt som möjligt så kontaktar vi dig med ett prisförslag & ett preliminärt leveransdatum.

Tack! Oj! Något gick fel, Var god försök på nytt.